Homepage > Blogg > ute på vägen – trafikpropp!

ute på vägen – trafikpropp!

aaah jag kom dock inte så lång!

Kungens Kurva sen var det tvärstopp – trafik-propp… det tog mig 1 timme att ta mig från Kungens Kurva till Södertälje! Gaah!
Med en äkta yogis tålamod, år av andnings övningar så satt jag där i min lilla bil…utan AC…i värmebölja och kände hur svetten började rinna så sakteliga längs med ryggraden och det vatten jag laddat med inför 45 mils bilåkning tog alltså slut där och då mellan Kungens Kurva och Södertälje.
Fint! Kissnödig, trafik-propp-stopp! Stopp som i kommer ingen vart.
men jag gjorde som en yogi gör, andades på, försökte le, och tackade universum för att jag även övat upp Mula Bandha under rätt många år så knipa kan jag 🙂

Proppen släppte när jag som bäst satt och trallade med i musiken på radion! Ja trafik-proppen alltså.  Skönt, det började rulla på, och förutom att det var en hel del tung trafik på vägen så gick det riktigt fint framåt.
Så glad att kunna tralla med så länge det går, för det var inte bara AC’n som jag tackade nej till för ca 8 år sen när jag köpte bilen, det har heller aldrig, av nån outgrundlig anledning kommit in en CD spelare i bilen.
Vilket betyder att nån gång strax efter Södertälje så försvinner radiokanalerna en efter en, ja de bästa i alla fall. Man har alltid p2 och någon finsk röst som skvalar i högtalarna om man så vill.

Rix Fm kan man också lita på. I mjölby fick jag till och med in bandit 🙂 jag njöt av resan!!

Lämna en kommentar