Homepage > Blogg > Re-Load & Yoga-retreat i Frankrike månne??

Re-Load & Yoga-retreat i Frankrike månne??

Efter 25 mil var det dags att ladda om och ladda upp.

Både bilen och jag behövde energi!

Dels en handduk från bagaget till min numera blöta rygg och jag började ångra mitt val av ljus grön blus… den var numera mörk grön baktill haha men jag ska inte klaga på värmen jag älskar det!

Däremot behövde jag luft, bilen bensin och så bytte jag skor!

Glömde ju säga att innan trafik-proppen vid Kungens Kurva hade jag varit på Add Nature på Söder och köpt mig ett bar underbart fula Five Fingers! 🙂 men oh så sköna och min tanke är att strosa runt med dem mellan yogapassen under Yoga Games hela helgen 🙂 Blir ju toppen!

Den rätt tilltalande five-fingers-försäljaren visade sig dessutom vara en utsliten ashtanga yogi och jag slog huvudet mitt på spiken med mitt antagande att han varit tvungen att sluta yoga pga knäskada!

GULDLÄGE!! Jag talade mig inte bara varm utan het om Virya Yogan och det fina med biomekaniken och tänket bakom hela Virya succén! Han blev jätte intresserad och plötsligt hade han mitt visitkort och han talade om en yoga retreat-resa till en liten ljuvlig by i Frankrike som han och en vän till honom spånar på…hmmm intressant! Med lite tur så yogar YogaFlow i Frankrike nästa år & du skulle kunna vara med!

Lämna en kommentar