Homepage > Blogg > Dag 1

Dag 1

Yoga Games Dag 1!

Har drömt hela natten, vaknade med en helt fantastisk känsla. Med samma förväntan och nyfikenhet som ett barn på julafton klev jag upp ur den härliga hotellsängen med fantastisk komfort. Kvällen innan hade jag somnat gott till en film på platt tv:n som hängde på väggen framför sängen 🙂 Mig går det sannerligen ingen nöd på!

Hade dessutom tillgång till V.I.P frukost salen på Heaven 23

Njöt av en härlig fruktsallad och en fantastisk utsikt i strålande sol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sen började äventyret. Det som skulle sätta hela min kropp i gungning och prövas i många härliga utmaningar. Dagen bjöd allt som allt på 375 minuters yoga! vilket för den snabbräknande resulterar i 6,25 timmar varken mer eller mindre!

Jag hade hittat hem! Under dagen har jag utmanat kroppen både upp och ner och bak och fram, ett tag kändes det nästan som ut och in med:-)

Jag har pratat med så många härliga människor som jag inte känner & återsett underbara yoga-kollegor och umgåtts med Eva som yogar flitigt hos YogaFlow!

Incheckningsdisken där vi fick fina goodie-bags och biljetter till alla de klasser som vi bokat! Jätte trevlig och glad personal som var förväntansfulla även de då detta är premiären av Yoga Games och nästa år blir det förhoppningsvis ÄNNU större och jag är  förhoppningsvis där och representerar ViryaYogan.
Jag har under dagen lagt ut flyers och reklamblad om vår härliga yoga! 🙂

 

 

 

 

Eva laddar inför första klassen 09:30 imorse och HOT APPLE FLOW VINYASA YOGA! Med fantastiska Katy Appleton från London!

Vi flowade oss igenom helt otroliga sekvenser med fokus på vårt 3:e chakra och elden inom oss! Svettigt, kul och en perfekt start på dagen!

Nästa gång jag åker till London, vilket förmodligen blir i höst ska jag absolut söka upp Katy för en drop-in klass, det kan jag varmt rekommendera er alla!

 

 

 

 

I pausen bjöd Duncan Wong på en makalös show. Har du ett par minuter över så gå om på youtube och kolla in mannen med kontroll. Amazing!

 

 

 

 

 

 

Jag & fantastiska Cecilia Gustafsson som med otrolig styrka & inspiration ledde oss igenom en grymt tung och härligt svettig FREE POWER KAMPSPORTS YOGA!
Säger bara WOW och WOW igen!

Energi!!! på högsta nivå! Sköna vinyasor och härligt kraftfulla kampsports serier med kontrollerade rörelser med otrolig smidighet och fokus pressade vi oss in i det sista!

Mental och kroppslig utmaning! svetten lackade och det var befriande och innerliga rörelser som kom djupt inifrån när salen ekade av KIAAA blandat med härligt mjuka och kontrollerade genomhopp!

Funderar på att bjuda in henne till YogaFlow framöver 🙂

 

 

 

Önskar jag hann med en ordentlig matpaus… men inte en chans med 5 min mellan klasserna…. puh!

 

 

 

 

 

 

Super fantastiska Camilla Bergström som bor i USA hade tagit sig till Göteborg för att få oss in i magiska bakåtböjningar och Drop-Downs!! 🙂

Fjärde klassen för dagen och då var vi rätt mjuka så kom in i bakåtböjningarnas helt fantastiska värld hyfsat snabbt för att förbereda oss för dessa Drop-Downs.

Med temat Let´s lead with the heart fick hon våra kroppar att totalt öppna upp och från stående böja oss bakåt rätt in i en brygga, once again amazing!

Häpnadsväckande och jag fylls med en enorm respekt och vördnad inför kroppen som går med på allt detta och dessutom med glädje och följsamhet.

Det var med en helt ny känsla jag bugade mig inför mitt hjärta i samklang med ett Namasté och fick många insikter under dagen som gick…

 

 

Innan bakåtböjningarna tog Kitty oss igenom en vansinnig Power Yoga och med en sån styrka som jag sällan använt mig av i yogan. Utmaning på högsta nivå och enorm kontroll och med massor av andning så gick även det med svetten som rann längs med ryggen och över pannan samtidigt som vi gjorde de mest makalösa chatturangorna och armbalanser och benlyft som jag aldrig trodde skulle vara möjligt. Man kan bara skratta åt det och tacka universum för att man har en kropp som åter igen, går med på allt detta knas 🙂

Så här glad blir man när man inser att man klarat av nästan 7 timmars yoga med minimalt energi & vätske intag 🙂 Härliga Eva vi stärkte varandra under dagen och fick oss flera härliga skratt på mattan när vi försökte och försökte igen 🙂 Bra kämpat Eva!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 Jag & Blossom Teinton blev polare efter hennes otroliga ROCKET YOGA som var den 5:e och sista klassen för dagen.

Super dynamiskt äventyr på mattan. Just som man trodde att kroppen inte orkade mer så fick hon in oss i andra eller tredje eller var det femte andningen 🙂 och med en makalös energi som bara hon har reste vi oss och lekte fram inversioner och massa annat skoj i 80 minuter. Innan v i fick hela 3,5 min i den skönaste Savasana jag nånsin legat i haha 🙂

Vilken dag! High Five!

Snabbdusch på mitt super-deluxe rum och sen möta yogatjejerna för en härlig middag på stan! Maaaaat!! första energi intaget på hela dagen, har aldrig känt mig mer yogisk än så 🙂

Den yogiska känslan försvann när maten kom in på bordet och vi alla åt som om vi aldrig hade sett mat tidigare.
Italienskt var det på menyn och självklart slog vi till på både förrätt, varmrätt & dessert. Man vet ju aldrig när man får mat nästa gång. Det lär ju inte bli under morgondagen i alla fall då det väntar ytterligare 7 timmars yoga med start kl 08:00 🙂

Vi satt länge och väl och pratade yoga, biomekanik, och riktigt nördade in oss i hela yogalivet och bara totalt livsnjöt!

När vi nån timme senare reste oss upp för att gå tillbaka till hotellet brast vi ut, samtliga 5, i ett aaaahhhhh.

hahahaha snacka om att det kändes i kropparna då! Vi staplade fram längs Göteborgs gator i kväll.  Och inte pga för mycket vin… utan i den härliga sommarnatten linkade vi fram med kroppar som kändes, riktigt kändes, av LIV!

Nu ligger jag under täcket och längtar efter morgondagen med förväntan. Förväntan på mina 5 nya utmanande klasser och förväntan på hur kroppen ska kännas… med största sannolikhet, i allra högsta grad så kommer den att kännas…. levande!

Aum Namah Shivaya

Namasté

Kommentarer

  1. Av Malin I Form den 5 juni, 2011 kl 7:18 e m

    Det låter verkligen som att ni hade en bra helg, härligt!

  2. Av Malin den 6 juni, 2011 kl 8:29 e m

    Det var en riktig toppen-helg Malin 🙂 om du yogar så borde du verkligen åka dit nästa år. Då satsar vi på att få vara med och representera ViryaYogan! Massor av härligt folk, många fantastiskt inspirerande yogalärare och så här dagen efter 10 yogapass även en aning öm i kroppen 🙂

Lämna en kommentar