Homepage > Blogg > Premiärveckan!

Premiärveckan!

Torsdag 28 april 2011 klockan 15:00, slog jag upp dörrarna till mitt kära YogaFlow och studion som jag under 1 års tid har arbetat fram!
Vilken fantastisk känsla!
Ett 50 tal personer besökte YogaFlow den eftermiddagen och jag är över förväntan nöjd med hela invigningen! Invigningstårtan!

Trött men lycklig startade jag sedan resan direkt på måndagen och det var med lite nervositet och pirr i magen som jag klev över tröskeln den morgonen….Skulle någon komma?

Oh ja visst kom det folk! Glada, underbara yogisar som kom både kl 7, 9, 17 och 19 den dagen och det var en lättad Malin som leende städade undan mattor, rullade ihop remmar, torkade golven och till slut släckta lamporna och låste den kvällen långt efter kl 21.
Nästan lite vemodigt att lämna studion för natten. Helst av allt hade jag nog velat lägga mig på en matta och dra en av de stora varma lila filtarna över kroppen och blunda där och då 🙂 ”Hej då fina studion, vi ses i morgon!”

Jag tackade universum för denna fantastiska start innan jag ovaggad somnade den natten… och så har veckan rullat på!

En efter en har jag betat av klasserna och kurserna morgon som kväll, tillsammans med fantastiska yogisar som bjudit på sig själva och med ett varmt och öppet sinne deltagit i det som nu är YogaFlow’s framgång!

Flowklassen i onsdagskväll gav mig energi för resten av veckan, så fantastiskt roligt vi hade, svettigt, fartfyllt, utmanande och nästan sugna på att slänga oss i vattnet utanför så fick vi en vision om hur härligt det kommer bli i sommar när det faktiskt är möjligt!

Veckan avslutades idag, lördag med en toppen Intro WorkShop! Där testade vi och provade vi och provade igen. Olika knep som jag delade med mig av och märkligt roliga oväntade övningar, där både tennisbollar, öronproppar och jordnötter var inblandade 🙂 och hade fantastiskt skönt i pausen på uteplatsen mot vattnet, då vi åt jordgubbar och fikade och njöt av stunden som var just då!

Tiden gick fort. 3 timmar senare var dagen och med det premiärveckan över!

Nu landar jag…  i något näst intill overkligt, spännande och helt makalöst roligt!

Trött men lycklig och förväntansfull inför en framtid som jag nu är helt säker på kommer bli till det absolut bästa!

Tack vare Er alla, Universum… och faktiskt Mig 🙂

Njut av sommarsolen i helgen och ta hand om dig där ute!

Kram Malin

 

Kommentarer

  1. Av Camilla den 8 maj, 2011 kl 9:04 e m

    Du er så god Malin. Stort tillykke med det hele og dig ;o)

  2. Av Malin den 10 maj, 2011 kl 3:10 e m

    Tack fina du Camilla! Blev väldigt glad nu :D) Kram!

Lämna en kommentar