Homepage > Blogg > TACK!

TACK!

Jag vill direkt börja med att säga TACK!

Ett enormt stort tack till alla er som var på invigningen av YogaFlow-studion igår. En fantastisk dag och kväll på alla vis som även innebar små inslag av kaos. Men hur skulle det annars vara 🙂

In i det sista jagade jag alla yogakläder som var på vift från Frankrike, många samtal och besök på olika postkontor och jag bönade och bad till höger och vänster, och just som jag nästan började förlika mig med tanken på att kläderna inte kommer dyka upp förrän nästa vecka så ringer telefonen 15 minuter innan invigningen skulle starta och DÅ hade de mitt paket!

Med andan i halsen for jag i väg för att hämte mitt 14 kg paket långväga från och kl 15 kom första gästen!

Det fanns ingen möjlighet för mig att få ordning på klädhörnan just då, men nu idag hänger allt på plats!

Åter igen från djupet av mitt hjärta TACK för all värme och kärlek, all kraft och energi som ni kom med och blommor och presenter och de varmaste lyckönskningar jag fick,  gav mig hopp och tillförsikt inför en fantastisk yogaframtid tillsammans med er!

Ett 50-tal besökare mellan kl 15-20 och till min stora glädje flera sålda kort till både nya och gamla yogisar till YogaFlow :0)

Nu börjar äventyret!

Jag ser fram emot en underbar yogaresa utan slut. Jag har satt mig vid ratten och du är varmt välkommen ombord! Nu rullar vi ut mattorna och gör oss klara för att lyfta!
Mot oandade höjder tar vi fart från och med måndag!

Till er alla från djupet av mitt hjärta, med värme och kärlek TACK!

Tack för att just DU är en del av YogaFlow!

Nu åker vi 🙂

Aum Namah Shivaya

Malin

www.yogaflow.nu

Lämna en kommentar