Homepage > Blogg > Jag fick ett tecken från andra sidan…

Jag fick ett tecken från andra sidan…

Vi är omgivna av tecken hela tiden! Vi ser de inte alltid, eller väldigt sällan till och med. Men de finns där och säger oss saker så tydligt men ändå inte… De finns där och talar hela tiden om för oss hur saker och ting är, frågan är bara hur mottagliga vi är för att se dem och lyssna… Detta har jag vetat om länge, men periodvis i livet så är jag mindre mottaglig och av olika anledningar så går jag igenom livet med skygglappar och varken ser eller hör och så plötsligt händer någonting ”från det blå” helt oväntat.. men ändå inte, om jag bara hade varit uppmärksam på alla tecken.

Måndagen den 14 februari fick jag ett väldigt tydligt tecken och från och med då så är jag mer uppmärksam än någonsin.

Det är det här med min egen yogastudio som jag nu äntligen ska öppna! Inom kort, slår jag upp dörrarna till YogaFlow’s alldeles egna studio! Ju mer jag tänker på det, mer overkligt känns det, men det är i allra högsta grad på riktigt nu!

Men vägen dit har varit allt annat än spikrak. Tvärt om, så har det varit så många turer fram och tillbaka och jag höll på att bli riktigt lurad på inte mindre än 135.000 kr av ”mäklaren” mm mm så ett tag så trodde jag att DET var mitt tecken. Att lokalen helt enkelt inte var menad att bli min. Och just som jag tänkte den tanken så blev allt klart! Bara en sån sak kan ju tyckas lite märklig. Datum för kontraktskrivning blev satt.

Måndag 14 februari skulle det ske, på alla hjärtans dag. Dagen innan kände jag mig rätt nedstämd trots allt… jag kände mig oerhört ensam! Jag har kämpat så hårt och gjort allting helt själv alldeles från start. Jag har egentligen ingen runt omkring mig som jag kan fråga om råd eller luta mig mot när det blåser och stormar och nu stod jag här! Inför en av mitt livs viktigaste dagar och hade ingen som kunde följa med. Min kära revisor var bortrest, men skulle förvisso finnas kontaktbar på telefon för frågor etc. Men ändå…. jag var ensam!

Måndag morgon vaknar jag 04.45 för jag skulle först till mitt extra jobb på Sturebadet Haga och stå i receptionen några timmar. Jag vakande till en extremt stark lukt av cigarettrök! BLÄ! Som är bland det absolut värsta jag vet! Fy katten, jag undrade var det kom i från för det har aldrig under mina år i min lägenhet känt stanken av rök….. konstigt…

Jag kom till Haga… kl var 06.15 på morgonen och då kom det igen! Fullkomligt stank av cigarettrök och jag kunde inte för mitt liv komma på varifrån det kunde komma!?!

Hela dagen förföljdes jag av denna fruktansvärda cigarettrök.. den kom och den gick och varje gång jag kände den så kände jag även de där rysningar och pirrningar jag kan känna längs med ryggraden ibland när jag möter vissa människor eller går in i en del rum…

Det är dags att åka och skriva kontraktet på min alldeles egna fina lokal som jag ska förvandla till yoga studio!

Efter alla dessa turer ska den äntligen bli min! Jag åker till styrelsen där kontraktet ska skrivas, vi sitter och småpratar en stund och det är riktigt trevligt. Jag sneglar på högen av papper som ligger där och väntar på underskrifter och så ska det ske.

Det är snälla herrar som sitter i styrelsen och de säger till mig att jag inte behöver skriva under där och då. Jag kan mycket väl få ta hem alla papper och visa för revisorn först om jag känner mig osäker.

I samma stund kommer cigarettröken tillbaka! och DÅ vet jag ju! DÅ stod det ju helt klart och tydligt för mig!

Inte var jag ensam! Det var ju min underbara, älskade pappa Göran som var med mig, och har varit med mig sen jag slog upp ögonen på morgonen 04.45. Han gick över till andra sidan tidig juldagsmorgon för 3 år sedan nu och lämnade ett tomrum i mig som inte går att fylla. Bara yogan har fått mig att kunna andas igenom det och nu var han hos mig igen, med cigaretten i handen som alltid… de där förbannade cigaretterna som tog hans liv kändes nu som en välsignelse att få känna lukten av igen!

Mina ögon fylldes med tårar.. jag rätade på ryggen och log.. tog pennan och skrev på varenda papper!

Så klart att allt var okej! Det har han ju försökt säga till mig hela dagen! Jag är inte ensam och allt kommer att bli bra!

Allt kommer att bli bra!

Efter påsk blir det stor invigning och porten slår upp till YogaFlow’s alldeles egna lilla studio. En oas precis vid vattnet vid Hägernäs Strand och självklart är du välkommen!

Aum Namah Shivaya

Kommentarer

 1. Av Gizella den 13 mars, 2011 kl 11:08 f m

  Lika ljuvlig läsning som vanligt!
  Du har en så målande beskrivning som gör att jag får tår i ögat.

  Pluggar till KBT -terapeut och har tyvärr inte haft möjlghet att komma på söndagarna, men så fort rutinerna sätter sig lite mer ska jag komma på dina pass.
  Det vore också en upplevelse att så småning om få se ditt livsverk…du kanske kan lägga in en bild på studion så jag/vi får se de hur fint du gjort?!
  Njut av livet!

  Och…du är inte ensam.
  Kramasté

 2. Av Malin den 19 mars, 2011 kl 8:50 f m

  Tack fina du!
  Du är så välkommen när du kommer & dina fina rader värmer gott!
  Självklart kommer bilder upp så fort jag får tillträde till lokalen och omvandlingen till min fina yogastudio börjar ta form! Vill du ha en inbjudan till invigningen på posten så mejla mig din adress och telefonnr så kommer en inbjudan inom kort 🙂

  Värme och kärlek!
  Malin

  Aum Shanti

 3. Av Cicki den 19 april, 2011 kl 2:59 e m

  Finasté! All lycka till dig underbara Malin. pussis

Lämna en kommentar