Homepage > Blogg > Nyårsbrev från YogaFlow

Nyårsbrev från YogaFlow

Hej fina yogisar, med det här brevet vill jag passa på att önska Er alla ett gott slut på 2010 och ett riktigt Gott Nytt År!

2010 var för mig ett stundtals väldigt kaotiskt år och massor hände. Mycket som var jobbigt, tungt och besvärligt på många sätt. Men det är som man säger. Inget ont som inte har något gott med sig.
Tillsammans med Er har jag nu haft 2 rullande härliga kurser denna termin! Det har varit en stor glädje för mig att introducera Virya Yogan till Er!
Tack till Er som kom och gjorde mitt jul-yoga-mys ännu mysigare!

Jag hade länge haft drömmar om att starta YogaFlow, men som för så många så stannade det vid drömmar väldigt länge. Det är läskigt att ta steget, ni vet det där stora steget som leder till förändringar som man inte riktigt vet vartåt det leder.
Jag vill tacka min mycket kära och goda vän Anders Backman som hela tiden stöttat och stått bakom mig i beslut och uppstart av mitt kära YogaFlow som ännu bara är i startgroparna och kan bli hur stort som helst!
För ganska precis 6 månader sedan tog jag det där enorma steget! Men det behövde hända tråkiga saker först. Idag har jag ledsamheter att tacka för att jag står där jag står i dag!
Idag, sista dagen på 2010 kan jag se att det fanns en mening med allt som hände!
Och om bara några timmar kan YogaFlows 1 års jubileum starta!

Jag vill även tacka Er alla! För att ni funnits där och finns! Det betyder enormt mycket att ha fina yogavänner med sig på mattan när det blåser 🙂

2011 är fullt av möjligheter och spännande happenings i yogans tecken! Nya kurser startar upp i slutet av januari, denna gången finns 3 kurser att välja bland!
En workshop dyker upp strax före kursstart och mycket annat roligt under våren väntar!

Schemat ligger ute på hemsidan www.yogaflow.nu

Jag hoppas ni alla är bland människor ni tycker om i en stund som denna. Att ni känner att ni inte är ensamma.
Att yogan, precis som dess betydelse, förenar oss i ett rungande gemensamt AUM som får eka och klinga bort i nyårsnatten!

Ser fram emot att träffa Er i januari igen!

Åter igen Ett Gott Nytt År till Er alla!
De varmaste hälsningar!

Aum Shanti

Lämna en kommentar