Homepage > Blogg > Detta händer nu hos YogaFlow!

Detta händer nu hos YogaFlow!

Välkommen in i ett nytt år tillsammans med YogaFlow!
Trots att vi fortfarande bara är inne i januari månad, händer redan så mycket! Jag känner på mig att 2011 blir ett år där vad som helst kan hända!
Om 1 vecka på måndag börjar årets första kurser, äntligen! Efter ett litet jul-uppehåll så ska det bli fantastiskt roligt att träffa er alla igen 🙂 Du har väl anmält dig?!
Första veckan på terminen är det dessutom en gratis prova-på-vecka!
Om du känner någon, familj, kompis, kollega som är nyfiken på viryayogan och gärna vill börja så är detta ett ypperligt tillfälle att prova på och se vilken kväll som passar bäst. Så berätta för alla du känner att chansen finns nu!
YogaFlow får snart en helt egen lokal! med största sannolikhet & med en liten gnutta tur så flyttar YogaFlow in i en alldeles egen studio lagom till våren! Allt är ännu under förhandling men jag har bra aningar och är vid gott mod! Det känns helt fantastiskt och är så spännande!
Återkommer så fort jag vet mer med ännu fler nyheter om just detta!
WORKSHOP på söndag! Det finns fortfarande platser kvar till söndagens workshop där vi under 3 timmar går igenom ViryaYogans grunder och förbereder oss tillsammans på ett lätt och lekfullt sätt inför kursstarten så att du lättare kan gå vidare och utvecklas i din yoga!
Mejla din anmälan till malin@yogaflow.nu
Du har väl inte missat att YogaFlow finns på facebook? Där kommer ständigt nyheter och uppdateringar om vad som händer och sker i YogaFlow-världen.
Målet i år är att komma upp i 100 personer som gillar YogaFlow på Facebook så tipsa även gärna dina vänner!
Ännu en gång, varmt välkomna till år 2011 tillsammans med YogaFlow! Ser fram emot att möta dig på yogamattan!

Aum namah shivaya

Lämna en kommentar