Homepage > Blogg > den som väntar på nåt gott…

den som väntar på nåt gott…

Man säger att 2011 är kaninens år! Kaninens år… då kan vad som helst hända! Magi! Upplevelser! Något nytt! Något spännande! Utvecklande! listan kan göras oändlig och det känns som att YogaFlow just nu är på väg i fullaste hastighet rakt in i hjärtat på 2011 och det är ännu bara januari!

Denna väntan!

Jag dansade runt i min som så gott som alltid nystädade lägenhet, det luktade rent och friskt och min glädje var total efter att ha pratat med min underbara bank-kvinna som utan tvekan sa JA till lånet på YogaFlows alldeles egna studio! Ett steg närmre drömmen, ett steg närmre att kunna expandera och utvecklas och infria alla yogadrömmar, både mina och era!


För responsen har varit och är enorm och det gör mig så lycklig!

Fortsätt gärna komma med förslag och ideér och önskemål på klasser & tider om vad ni vill ha så hjälper ni mig att bygga ett schema som förhoppningsvis passar de flesta av er!

Mammayoga, gravidyoga, flowklasser, mindfulnessklasser, virya yoga 1-3 TACK för era önskemål, det värmer!

Nu väntar jag… jag och ni tillsammans på att hyresvärden ska sjunga ut sitt JA de med! Styrelsemöte… det låter viktigt och jag är nervös! Men förhoppningsvis träffas de snart och smälter som väldoftande choklad när de ser min väl genomarbetade verksamhetsberättelse! Så klart att de behöver en yogastudio vid Hägernäs Strand…precis vid vattnet, lugnet, naturen och ett stillsamt vackert AUM som klingar ut över havet…

Åh vad vi väntar! 2011… kaninens år där vad som helst kan hända!

Lämna en kommentar