Homepage > Blogg > Vad är det DU helst vill ha?

Vad är det DU helst vill ha?

Universum är som anden i lampan, du kan önska dig vad du vill!
I Disney’s modernare version av Aladdin så säger Anden ”Nix – nej önskningar till fler än 3 önskningar!”
Så säger inte de gamla sagorna och så säger inte heller universum. Det finns ingen begränsning för vad eller hur mycket du kan önska dig. Visst är det fantastiskt?! Men gör det till mer än en önskan, gör det till din verklighet och börja aldrig tvivla. Det är vårt eget tvivel som sätter käppar i hjulen för våra sanna önskningar.
Universum och lagen om attraktion är egentligen väldigt enkel – så länge du tror så är det inga problem, men så fort du börjar tvivla så sänder du ut dubbla signaler till universum och det händer liksom ingenting.
Mitt i allt det enkla så är det ändå så svårt. Det negativa har vi oftast inga som helst problem med.
Om du vaknar på morgonen, stiger upp ur sängen och drämmer i lilltån i sängbenet, aj som f…! tänker du och haltar vidare ut till köket där du på väg in slår i axeln i dörrkarmen, sat….n! och nu är den negativa spiralen igång, det är näst intill omöjligt att tänka något positivt nu utan i stället när du spiller ut mjölken på golvet eller bränner tungan på teét så tänker du ”ja det fattades bara det, så klart! jaha så var den dagen förstörd och jag kan ge mig tusan på att jag kommer försent till jobbet också!”
I ett sånt läge så kommer du med största sannolikhet helt riktigt försent till jobbet och eländet slutar förmodligen inte där….
Kan du förstå det fantastiska i att universum funkar exakt, precis åt andra hållet med!
Vakna med glädje! Tänk en tacksam tanke och här är det jätte bra att tänka en tacksam tanke om det du önskar dig. ”TACK för att jag fick det där jobbet som jag sökte” (fastän du alls inte fått det…ännu)
Med den starten på dagen, kan du njuta av din frukost och istället för att tänka hoppas det inte är trafik, tänka att tack för att jag kom i tid till jobbet! och tro att du är värd allt bra som händer! Du förtjänar allt det bästa! Allt som du kan önska dig – det är du värd!
Har du någon gång tänkt att ”nu är det för bra för att vara sant” och bara väntat på att smällen ska komma?
Ja men så klart det kommer en smäll!
Njut av det bästa som händer dig och tro på att det alltid kommer att förbli. Att glädjen och lyckan är där för att stanna! Gnid Aladdins lampa – make a wish!… Vad är det DU helst vill ha?

Lämna en kommentar