Homepage > Blogg > Slutligen….

Slutligen….

…har yogan förändrat mig?
Absolut! Den förändrar mig ständigt. Min kropp blir mjukare, smidigare & starkare. Jag har lättare att landa efter en stressig dag & genom att jag har lärt mig att andas & fokusera på nuet så behåller jag lugnet inför stressiga situationer, om jag hamnar i lägen som är påfrestande eller om jag känner mig utsatt på något vis.
För varje gång jag yogar påminns jag om vad som är viktigt här i livet, vad som betyder något för mig!
Det är inte för intet som jag har Carpe Diem tatuerat på överarmen. Att ta vara på stunden, att vara här och nu – precis som i yogan! det är ju även därför jag har ett Yin/Yang tecken mellan skulderbladen mitt i livet för den balans som det står för.
Jag säger inte att det är lätt – långt där ifrån! Men genom regelbunden yoga, så kommer det där fröet som jag sått djupare & djupare ner i jorden, sakta slår det rot och ibland känner jag hur det växer inom mig & jag kommer lite närmre den sanning som jag vill tro på!
Allt sker i ständig förändring.
Det är det som är så häftigt, ingen yogastund är den andra lik, för allt förändras beroende på omständigheterna för dagen. Har jag sovit? Ätit? Befunnit mig i stressig miljö? Är jag glad? Ledsen?
Alla såna saker som gör att varje yogasession är föränderlig – precis som livet själv!

Lämna en kommentar