Homepage > Blogg > Magi! veckans tema…

Magi! veckans tema…

Från och med nu så kommer jag att bjuda på ett tema varje vecka. Något som kan väcka tankar och funderingar eller bara något skoj. Ett tema som kommer följa med på yogamattan och i vardagen och denna vecka så handlar det om MAGI!

Jag fick den magiska idén efter en lika magisk afton med mitt magiska sällskap när vi var och såg magikern Joe Labero här om kvällen. En man som är fylld av visioner och drömmar, intuition och fantasi och en hejare på visualisering!

Han skapade en känsla av mod och glädje, lekfullhet och lätthet…nästan barnslighet. Jag blev varm i hjärtat, han gav så mycket, satsade allt och fastän vi alla nästan 800 personer i publiken visste att vi blev lurade, att allt bara var en illusion, så köpte vi det med hull och hår!
Jag tänkte direkt att detta kan jag ta med mig i yogan!

För visst är det magiskt det som kan hända på yogamattan?
En sån gång som när allting bara stämmer, föreningen är total mellan andning, rörelse, drishti… på det vis man flowar igenom varje asana med sin ujjayi som en trygg, meditativ vägvisare. Hur allting går i ett och kroppen rör sig som om den vare sig har början eller slut…magiskt!

Lämna en kommentar