Homepage > Blogg > ”Allt vi är, är ett resultat av vad vi har tänkt” (Buddha)

”Allt vi är, är ett resultat av vad vi har tänkt” (Buddha)

Det sägs att vi har ungefär 60 000 tankar varje dag… 60 000 tankar… min första tanke är att det måste vara omöjligt att styra över dem alla. Frågan är vad vi gör med våra tankar och allt vi tänker? Vad kommer alla tankarna ifrån?
Jag tänker att de kommer från våra känslor. Enligt lagen om attraktion så är det omöjligt att känna sig på topp och tänka negativa tankar och vice versa. Det går bara inte att känna sig bedrövad och nere och samtidigt ha positiva tankar. Det går emot hela attraktionskraften. Så jag är helt i enlighet med Buddhas linje ”allt vi är, är ett resultat av vad vi har tänkt”. Jo så måste det vara!
Om du liksom jag har läst boken The Secret så förstår du vad jag menar. Du kan skapa ditt eget liv och få allt som du önskar genom att tänka, känna och framförallt tro!
Tänk dig att du är gjord av magneter.. att det finns små, små minimagneter i varje cell av din kropp som drar till sig precis det som du tror på, positivt eller negativt. Faktum är att rent krasst så är det precis som man brukar säga; Om du tror att det ska gå åt helvete – så gör det det! och tvärt om 🙂
För att du har de där små magneterna inom dig som drar till sig exakt det du tänker dig.
Skrämmande? absolut! För plötsligt blir vi liksom ansvariga för våra egna liv och kan inte skylla på någon annan för att vi inte lever de liv som vi längtar efter.
Sluta längta och börja tro! Tro mig – det funkar!
(…to be continued…)

Lämna en kommentar