Homepage > Blogg > Mindful Relax

Mindful Relax

Mitt planeringshuvud slutar aldrig jobba…på gott & ont men mest på gott! Utan mitt ständigt funderande på hur saker & ting kan bli bättre, roligare, trevligare, mysigare, skönare, mer positivt och hur kan jag när jag mår som bäst få andra att må lika bra?
För alla er i min ålder…(nämner inga siffror) som har barndomsminnen från den lilla uppfinnaren från TV vars namn var Baltazar så kan ni tänka er hur jag gick här i mitt vardagsrum fram & tillbaka och jag funderade & funderade tills det plösligt stod glasklart för mig!

MINDFULNESS!
Jag har arbetat ett tag nu med Mindful Relax. En 30 min underbar avslappning tillsammans med aroma oljan Calm Mind som lugnar dina sinnen, musklerna får vila, tankarna stillnar.
I ett tillstånd precis mellan vakenhet & sömn ligger en enorm kraft & fantastiska möjligheter att få tillgång till dina egna mentala förmågor, exempelvis när det gäller minne, koncentration, kreativitet etc.
I december kommer jag ha Mindful Relax i grupp dit man kan få anmäla sig men redan nu kan du prova på detta!
Kontakta mig så kommer vi överens om en tid så möts vi i lokalen på Marknadsvägen eller om du så vill hemma hos dig.
30 min Mindul Relax kostar 200 kr. Maila mig på malin@yogaflow.nu för bokning eller frågor!

Lämna en kommentar