Homepage > Blogg > flow…

flow…

…efteråt så blev det hur tydligt som helst, att namnet på mitt företag & hemsida var ju klockrent! jag hade precis varit i total flow, så klart att min hemsida ska heta Yoga Flow! Skönt, nu visste jag att jag hade valt rätt 🙂
Ordet förening fick plötsligt en helt ny innebörd. Att yoga betyder ”förening” var inget nytt för mig och visst har jag upplevt total närvaro förut. Men det här var något helt annorlunda! och jag längtar tillbaka…till flowet…
I nästan 2 timmar höll vi på. Till en början försiktigt, steg för steg blev vi guidade in i en vinyasa som vi gjorde om och om igen och som vi sedan byggde på, lite i taget för att göra det om och om igen. Till slut hade vi en hel serie i ett Virya Flow utan dess like!
Till tonerna av Aum Shanti gick allting i ett, som om kroppen vare sig hade början eller slut! Tankarna hade tystnat och det ständigt mentala surret stillnade plötsligt och varje andetag ledde mig in i en ny asana, som ledde mig in i en ny asana och asanor som jag aldrig hade gjort tidigare kom helt självklart i den totala känslan av flow som jag aldrig ville skulle ta slut…flow…
2 timmar senare upplevde jag kroppen på nytt! Resten av dagen och kvällen var jag uppfylld av en sådan känsla av lätthet och glädje och jag har inte kunnat sluta tänka på det sen dess.
Och jag känner mig plötsligt så stark och stärkt av att veta, att jag kan hamna där, i tillståndet av flow som gör världen lite lättare, lite bättre, lite roligare och framförallt lite svettigare 🙂
Helt klart ska jag ta in ViryaFlow på mitt YogaFlow som klass nästa år!
Ser fram emot att så småningom kunna hälsa er välkomna dit! 🙂 tills dess… Aum Shanti!

Lämna en kommentar